TANCAREM PER VACANCES DEL 7 AL 21 D’AGOST

Després d’un any molt intens el proper dilluns 7 d’agost tancarem per vacances fins el 21 d’agost. En cas que hi hagi alguna urgència relacionada amb el vostre servidor, podeu enviar un e-mail a servidor@javajan.com o trucar al 93 419 25 91.

Esperem que gaudiu moltíssim de les vostres vacances i ens veiem a la tornada!

També ens presentem off-line!

Hem creat un catàleg per presentar-nos off-line, és a dir en el tradicional format paper, per explicar qui som i tots els serveis de projectes web, app, i marketing digital que us podem oferir.

Si esteu interessats en rebre el nou catàleg de presentació de Javajan tan sols cal que ens ho digueu i us el farem arribar via postal.

Marta Costa, Marketing i Comunicació

A Javajan sóc la persona que t’escoltarà, que t’explicarà tot el que podem fer per la teva empresa, i que et recomanarà la millor solució tenint sempre en compte quines són les teves necessitats i quina és la millor estratègia pel teu projecte, què et sembla, parlem?

Com posicionar orgànicament una nova web?

Posicionar orgànicament una nova web és un procés que té com a objectiu augmentar la visibilitat d’una pàgina als motors de cerca, incrementant la seva posició a la pàgina de resultats. Aconseguir un bon posicionament als cercadors per aquelles paraules que els vostres clients potencials fan servir per cercar productes o serveis és una gran oportunitat de negoci.