Coneix les tendències en disseny web d’aquest 2019

disseny web

 

El 2019 comença amb noves tendències en el sector del disseny web, un sector que canvia contínuament i ens ofereix noves tendències constantment.

A continuació n’exposem algunes d’elles:

 • Animacions

El fet de captar l’atenció als usuaris i el seu interès, les animacions són una bona opció, ja sigui animant el fons de la web, a partir d’imatges, formes, seccions, etc. Permetrà que la pàgina web sigui més visual, original i atractiva per l’usuari.

 • Tipografia handmade

La tipografia handmade o feta a mà, permet diferenciar-nos de la resta, és a dir, dissenyar tipografies amb una personalitat característica.

 • Colors brillants

Els colors brillants i intensos predominaran aquest 2019, però cal tenir en compte com utilitzar-los per no saturar l’usuari, tot i que destacar una secció de la web per cridar l’atenció realitzant-ho amb color fluorescent, és una tendència actual d’aquest any.

 • Elements visuals grans

Una altra tendència són els elements visuals de gran tamany, com ara encapçalaments, vídeos, botons, imatges, etc, amb la finalitat de cridar l’atenció a l’usuari i impactar-lo, i fer d’aquests elements els protagonistes.

 • Vídeo pantalla completa

Els vídeos a pantalla complerta serà una altra tendència web d’aquest 2019, però cal anar amb compte, ja que poden afectar a la velocitat de càrrega de la web. És per això, que cal fer el següent: optimitzar-los pels mòbils, comprimir-los, amb qualitat d’imatge i un bon so. Tot i això, són una bona opció per mostrar continguts de gran qualitat, de forma ràpida i dinàmica.

 • Botons transparents

Els botons de la web fins ara es destacaven d’una manera, perquè els usuaris els identifiquessin ràpidament i accedissin a ells.  Però aquest 2019, el seu disseny és diferent i per destacar-los, caldrà passar per sobre, ja que si no es mostraran transparents.

botons transparents

 • Minimalisme

“Menys és més”. Per moltes tendències que apareguin aquest 2019, cal tenir en compte de no saturar la web amb totes les tendències i tenir precaució. Cal aconseguir un disseny elegant, net i senzill, per evitar la confusió de l’usuari, per això es recomana eliminar els elements inútils.

 • Formes geomètriques

Les formes geomètriques seran presents en els dissenys web d’aquest 2019, ja que aporten contingut creatiu i original. Tot i que, cal saber-les utilitzar correctament i per pàgines específiques.

 • Mobile First

El Mobile First no és una tendència nova d’aquest 2019, però cal tenir-la present i anar adaptant la web als dispositius mòbils i les diferents resolucions.

responsive

 • Velocitat de càrrega

La velocitat de càrrega és un altre element important a tenir en compte, pels beneficis que pot aportar de SEO i d’usabilitat per l’usuari, ja que els dos requereixen que les pàgines siguin ràpides, i per tant, cal optimitzar el web.

 • One-page

Les pàgines one-page seran tendència també en aquest 2019, però tenen sentit per determinades pàgines com ara, per esdeveniments, presentacions o promocions, per tant, són útils per presentar certa informació per captar l’atenció a l’usuari i que aquest no es desconcentri per les diferents seccions de la web.

A continuació deixem un exemple de pàgina one-page realitzada a Javajan:

palahi

 • HTTPS

Google Chrome ja va avisar fa un temps, de passar totes les webs HTTP a HTTPS per protegir de la privacitat dels usuaris, pel posicionament SEO, per protegir els continguts del web, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *